Bel ons:

| 09/374,41,59

| 0486/80,52,21

Logo

ONZE SERVICES

 

Garage Cakir doet onderhoud en hertelling van persoons- en bestelwagens van alle merken.

U krijgt bij ons de beste prijs voor originele onderdelen en goede service. U kan rekenen op eerlijke en betaalbare prijzen.

Kom snel langs in onze garage in Gent. Onze ervaring, uw vertrouwen.

 

Auto onderhoud

Indien u regelmatig uw auto binnen brengt voor onderhoud, kan dit grote kosten voorkomen. Problemen worden vroeg opgemerkt, waardoor grote herstellingen voorkomen worden. Tijdens een onderhoud conroleren we de gemotoriseerde delen en de onderstel van uw wagen. De vloeistoffen worden aangevuld. Indien we merken dat er herstellingen nodig zijn, brengen wij u EERST op hoogte.

Indien u akkoord gaat, kunnen wij herstellingen uitvoeren.

 

 

Storingsdiagnose

Een auto zit tegenwoordig vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen, dat storingen automatisch registreert. Als u een lampje ziet branden op het dashboard en of klinken er waarschuwinggeluiden, dan is de bijbehorende storing opgeslagen in het geheugen.

Kom dan vooral snel langs bij GARAGE CAKIR, want doorrijden is bij sommige storingen niet verstandig. We beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur waarmee we het geheugen van uw auto kunnen uitlezen. Daardoor is meteen duidelijk waar de fout zit en wat er moet gebeuren.

 

 

Email ons: info@garagecakir.be

Designed by Sevinc|Orhan

Bel ons: 09/374,41,59

0486/80,52,21

Copyright @ All Rights Reserved